10 - 200
Локација
Центар
Површина
/
Цена
/
Локација
Карпош
Површина
466 m²
Цена
/

Деловен објект во Пинтија

За изнајмување
ID7471O
Локација
Кисела Вода
Површина
1.150 m²
Цена
7 €
Локација
Кичево
Површина
550 m²
Цена
7 €

Деловен простор за изнајмување

За изнајмување
ID7417O
Локација
Кисела Вода
Површина
84 m²
Цена
500 €
Локација
Центар
Површина
170 m²
Цена
12 €
Локација
Центар
Површина
210 m²
Цена
3.500 €
Локација
Центар
Површина
50 m²
Цена
600 €

Од клиентите

Владимир

Шпаркасе
Одлично развиен метод за продажба со професионално одработена маркетинг стратегија. Редовна и квалитетна аналитика на пазарот. Одлично одработена медијација и преговори. Дефинитивно бр.1 агенција.

Ацо

Taskforce
Соработувавме со Property One на повеќе проекти. Многу сме задоволни со услугата, професионалноста и посветеноста кон нивните клиенти. Агенција по светски стандарди.

Радован

myWorld
Навистина е извонредно кога имаш можност да соработуваш со тим на професионалци кои се високо компетентни и досетливи во својот домен на работа. Property One е компанија која разбира секогаш што ни е потребно, ни заштедува на време и ресурси, а тоа е токму она кое го бараме.