10 - 200
Локација
Центар
Површина
80 m²
Цена
700 €
Локација
Карпош
Површина
193 m²
Цена
1.500 €
Локација
Карпош
Површина
52 m²
Цена
1.150 €
Локација
Карпош
Површина
66 m²
Цена
1.150 €
Локација
Карпош
Површина
72 m²
Цена
/
Локација
Карпош
Површина
123 m²
Цена
1.250 €
Локација
Водно
Површина
98 m²
Цена
1.200 €

Пријатен стан со 100м2 двор

За изнајмување
ID5610A
Локација
Водно
Површина
110 m²
Цена
1.200 €