За објектот

Се продава нов деловен простор во Тафталиџе.

Деловниот простор е поделен на 70м2 и 84м2 кои се продаваат засебно ,но може и да се продаде како целина од 154м2.

Деловниот простор може да се користи како репрезентативна канцеларија за претставништво, изложбен салон, маркет, open space канцеларија или друга намена.

Цената на деловниот простор изнесува 1600еур по м2.

 

Продажен Агент - Игор Ефтимовски

 

 

 

Инфо
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија