За објектот

Се продава деловен простор на фрекфентна локација во Кисела Вода.

Деловниот простор располага со две работни простории одвоени со стаклени прегради, опремена кујна и тоалет.

Греењето и ладењето е регулирано преку инвертер клима уреди.

На располагање е и паркинг место околу самиот објект.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685
Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
опремен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија