За објектот

Се изнајмува стан во Капиштец со вкупна површина од 122м2.

Станот е лоциран на 5ти кат во нова зграда со лифт и располага со 4 засебни простории, два тоалети и една тераса.

Греењето е регулирано со градско парно и инвертер клими.  На располагање има едно паркинг место во подземна гаража. 

Цената за изнајмување изнесува 850еур + персонален дакок + агенциска провизија.
 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation