ID6607O
За изнајмување

Се изнајмува деловен простор во Аеродром

ID6607O
Тип
Деловен простор
Површина
123 m²
Локација
Аеродром
Цена
1.200 €
За објектот

Се изнајмува деловен простор во Аеродром со вкупна површина од 123м2. 

Деловниот простор располага со една голема просторија, два тоалети, две тераси и два паркинг места.

Слободно за изнајмување од мај 2021.

Инфо
балкон / тераса
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија