ID5170O
За изнајмување

Деловен простор на одлична локација

ID5170O
Тип
Деловен простор
Површина
70 m²
Локација
Кисела Вода
Цена
13 €
За објектот

Се издава деловен простор од 70м2 на одлична локација во Кисела Вода.

Во склоп на деловниот простор има и помошна просторија и тоалет, во цената влегуваат и три паркинг места лоцирани пред самиот влез. 

Инфо
климатизирано
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија