За објектот

Се изнајмува деловен простор, лоциран на 3ти кат во нова зграда, со вкупна површина од 150м2 и кровна тераса од 250м2.

Деловниот простор располага со една голема open space просторија, 3 засебни канцеларии, 3 тоалети, и тераса. 

Греењето и ладењето се регулирани преку топлотни пумпи кое прави трошокот да биде минимален .

На располагање има две паркинг места во гаража како и подрумска просторија од 13м2.
 

Продажен Агент - Дарко Милески

 


 

Инфо
балкон / тераса
градско греење
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија