ID4447O
За изнајмување

Прекрасен деловен простор со двор

ID4447O
Тип
Деловен простор
Површина
75 m²
Соби
2
Локација
Центар
Цена:
/
За објектот

Се издава деловен простор веднаш до Католичка Црква. Деловниот простор е на два дела и тоа 35м2 и 40м2 со можност за отворен 75м2 споен(простор)

Просторот има и двор од 100м2. Погоден е за мирен ресторан, кафич, ателје или канцеларии со убав поглед.

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија