ID5178O
За изнајмување

Одличен деловен простор

ID5178O
Тип
Деловен простор
Површина
300 m²
Локација
Карпош
Цена
3.000 €
За објектот

Деловниот простор располага со 300м2 отворен простор, 2 тоалети и магацински простор.

Просторот е опремен со уреди за греење и ладење како и вентилационен систем.

Цената изнесува 10 евра/м2 + ДДВ.

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation