ID4988O
За продавање

Одличен деловен објект на прометна локација во Центар

ID4988O
Тип
Деловен простор
Површина
260 m²
Локација
Центар
Цена
260.000 €
За објектот

Одличен деловен простор на 2 нивоа во Центар со убав излог и ориентација на прометна локација во центарот на градот, погоден и лесно прилагодлив за секаков вид на работа, по желба може да биде и поделен во зависност од потребите и барањата на закупецот.

Постои можност и за изнајмување.

Инфо
110
Подрум
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија