За објектот

Нови ексклузивни деловни простори на прометна локација во населбата Аеродром.

На располагање за продажба има деловен простор со следните квадратури:

Приземје

- Деловен простор 3 - 805м2  - Деловен простор 4 - 764м2  

- Деловен простор 5 - 49м2  - Деловен простор 6 - 63м2  

- Деловен простор 7 - 822м2  - Деловен простор 8 - 375м2   

 - Деловен простор 9 - 311м2

Галерија

- Деловен простор - 126м2  - Деловен простор - 125м2  - Деловен простор - 126м2

- Деловен простор - 230м2  - Деловен простор - 128м2  - Деловен простор - 449м2 

- Деловен простор 10г - 409м2

Паркинг места во гаража на располагање за продажба.

Ексклузивни цени по договор во зависност од квадратурата.

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија