За објектот

Се изнајмува нов деловен простор во Карпош во нова деловна зграда на приземје.

Деловниот простор е со вкупна површина од 466м2, идеален е за претставништво, маркетинг агенција или изложбен салон. Моментално деловниот просторот е целосно отворен, меѓутоа постои можност просторот да се прегради и да се адаптира според потребите на закупецот. 

Греењето и ладењето во зградата е решено преку приватен систем за греење и ладење од брендот "LG".

Дополнително има можност да се изнајмат и паркинг места кои што се наоѓаат покрај самата зграда.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Инфо
интернет / ви-фи
климатизирано
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија