ID5528O
За изнајмување

Хотел за деловен простор

ID5528O
Тип
Деловен простор
Површина
1.450 m²
Локација
Кисела Вода
Цена
9.000 €
За објектот

Претставителна зграда - хотел со пренамена во деловен простор, со големина од 1450м2 на одлична локација, во близина на центарот на градот.

Зградата располага со 5 ката со големина од 250м2 по кат, 100м2 двор, 200м2 конференциска сала и 500м2 гаража на - 1 ниво. 

Зградата може да се пренамени во простор по избор на идните закупци.

10 паркинг места во подземна гаража.

Цената за месечен закуп без приземјето (250м2 + 100м2 двор) изнесува 7000еур + персонален данок.

Цената за месечен закуп за цела зграда изнесува 9000еур + персонален данок.

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија