ID4964O
За изнајмување

Ексклузивен деловен простор во Центар

ID4964O
Тип
Деловен простор
Површина
1.536 m²
Локација
Центар
Цена:
/
За објектот

Ексклузивен деловен простор во Центар со големина од 1536м2 на 2 кат во деловна зграда.

Деловниот простор може да се адаптира според желбите на клиентите. Располага со централно ладење и греење.

Во деловната зграда има на располагање 2 дополнителни деловни простори со големина од 200м2.

 

 

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation