ID6766O
За изнајмување

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ЦЕНТАР

ID6766O
Тип
Деловен простор
Површина
306 m²
Локација
Центар
Цена
14 €
За објектот

Деловен простор во Центар со квадратура 306м2 на ексклузивна локација.

Деловниот простор се лоциран во најсовремена, висока А класа деловна/бизнис зграда.

Зградата е со А класа енергетска ефикасност и техничка спецификација на високо ниво, комплетно опремена со водечки брендови од светска класа.

Зградата има отворен план и модуларен простор кој одговара на највисоките стандарди.

Дел од материјалите кои се користени во деловната зграда - Schuco прозори, Carrier систем за ладење и греење со 2 геотермални топлински пумпи, Rehau подно греење, подигнат флексибилен под Kingspan, 4 лифтови Otis, италијански плочки Marazzi, санитарија Laufen и Grohe, ЛЕД осветлување Philips и Osram.

Паркинг места во подземна гаража на 2 нивоа.

Цената за изнајмување е 14еур по м2 + 10% Add-on factor. 

За повеќе информации контактирајте не

Инфо
24ч контролиран влез
климатизирано
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија