ID7125O
За изнајмување

Дуќан за изнајмување на одлична локација

ID7125O
Тип
Деловен простор
Површина
150 m²
Локација
Центар
Цена
1.250 €
За објектот

Се изнајмува ексклузивен дуќан на фрекфентна локација во Центар, погоден за изложбен салон.

Дуќанот е со вкупна површина од 150м2, има голем излог кон улицата, располага со една голема отворена просторија, една помала канцеларија во задниот дел на дуќанот, кујна и тоалет.

Во задниот дел на дуќанот има излез кој што може да послужи за дотур на роба, греењето и ладењето на дуќанот е решено преку инвертер клима уред, а исто така дуќанот располага и со алармен систем.

Дуќанот се изнајмува за период од минимум една година, и цената за изнајмување изнесува 1250еур месечно + персонален данок.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Контакт телефон: 0038978259681

Е-маил: veni@propertyone.mk 

Инфо
климатизирано
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија