ID5571O
За продавање

Деловни простори во близина на Грчка амбасада

ID5571O
Тип
Деловен простор
Површина
57 m²
Локација
Центар
Цена
1.350 €
За објектот

Се продааваат деловни простори на одлична локација во близина на Грчка амбасада.

Деловните простори се со квадратури од 50м2 и 57м2 на прв кат во нова зграда.

Просторите поседуваат сопствено парно на струја.

Цената за продажба изнесува 1350 евра/м2 + 18% ДДВ.

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
лифт
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија