ID7322O
За продавање

Деловен простор за продажба во Центар

ID7322O
Тип
Деловен простор
Површина
143 m²
Локација
Центар
Цена
1.700 €
За објектот

Се продава деловен простор во Центар во деловна зграда, лоциран на четврти кат со вкупна површина од 143м2.

Просторот е доста светол, има јужна, источна и северна ориентација, располага со една океанска просторија, две канцеларии, "silent room", сервер соба и кујна. Просторот исто така располага со сопствен тоалет кој што не е наведен на имотниот лист.

Греењето и ладењето во просторот е регулирано преку инвертер клима уреди, а постои можност просторот да се поврзе и на централно парно.

Цената за продавање на овој простор изнесува 1700еур/м2 + данок.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Инфо
24ч контролиран влез
градско греење
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
опремена кујна
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation