ID5382O
За изнајмување

Деловен простор за продажба или изнајмување

ID5382O
Тип
Деловен простор
Површина
60 m²
Локација
Центар
Цена
250 €
За објектот

Се продава или издава деловен простор од 60м2 отворен простор со 2 тоалети, во Центар. 

Деловниот простор има голем излог и едно паркинг место. Греење/Ладење со инвертер клими.

Цената за продажба изнесува 1400 евра/м2.

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија