За објектот

Се продава деловен простор во Центар во близина на плоштад со вкупна површина од 418м2, погоден за ИТ компанија, маркетинг агенција или диспечерски центар.

Деловниот простор е поделен на два ката, односно по 209м2 од кат. Моментално просторот е преграден, меѓутоа постои можност просторот да се преправи во океан систем. Греењето и ладењето во просторот е решено преку централен систем за греење и ладење со пелети. На располагање има бесплатен паркинг пред самиот објект кој што е даден на користење.

Цената за продавање изнесува 1750еур по м2 + ДДВ + агенциска провизија.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Инфо
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија