ID7304O
За изнајмување

Деловен простор за изнајмување во близина на Соборен Храм

ID7304O
Тип
Деловен простор
Површина
408 m²
Соби
9
Локација
Центар
Цена:
/
За објектот

Деловен простор за изнајмување на атрактивна локација, во близина на Соборен Храм.

Просторот е лоциран на први кат во деловна зграда, располага со засебен влез и истиот е со вкупна површина од 408м2.

Деловниот простор е поделен на една голема океанска просторија, осум засебни канцеларии, кујна, сервер соба, четири тоалети, остава и балкон.

Греењето и ладењето во просторот е решено преку градско парно и клима уреди.

Просторот има можност да се преуреди во зависност од времетраењето на договорот за закуп, а исто така во цената се вклучени и шест приватни паркинг места.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија