ID7417O
За изнајмување

Деловен простор за изнајмување

ID7417O
Тип
Деловен простор
Површина
84 m²
Соби
4
Локација
Кисела Вода
Цена
500 €
За објектот

Се изнајмува деловен простор на мезанин со јужна ориентацинја.

Просторот е со вкупна површина од 84м2, располага со четири засебни простории од која првата просторија е приемниот дел од просторот, а во продолжение има три засебни канцеларии, кујна и тоалет. Постои можност две канцеларии да се спојат со што би се добила една поголема канцеларија.

Греењето и ладењето во просторот е решено преку клима уреди и панели на струја. Паркинг на располагање околу самиот објект.

Цената за изнајмување изнесува 500еур месечно + ДДВ.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Инфо
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
поглед на планина
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија