ID5376O
За изнајмување

Деловен простор во Дебар Маало

ID5376O
Тип
Деловен простор
Површина
90 m²
Соби
4
Локација
Центар
Цена
800 €
За објектот

Се издава деловен простор од 90м2 на одлична локација во Дебар Маало на високо приземје. Просторот располага со 4 засебни простории, 2 тоалети, чајна кујна и 2 надворешни влеза.

Греењето е со сопствено парно на струја и клима уреди за ладење. Висината е 3.5 метри и има инсталиран алармен систем.

На располагање е од 1 Јули 2020 година.

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation