ID4967O
За изнајмување

Деловен простор во Центар на одлична локација

ID4967O
Тип
Деловен простор
Површина
245 m²
Локација
Центар
Цена
3.000 €
За објектот

Деловен простор на одлична локација во Градски ѕид со големина од 245м2.

Просторот располага со 98м2 галерија и паркинг пред самиот деловен простор. 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија