За објектот

Се продава деловен простор во Центар, со вкупна површина од 51м2.

Деловниот простор е лоциран на прв кат и  располага со еден отворен простор и тоалет.

Греење и ладење во деловниот простор е регулирано преку клима уреди.

Се продава по цена од 1850еур/2 + ДДВ.

 

Продажен Агент - Ѓурѓица Андонов:

 

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија