За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар со вкупна површина од 498м2.

Деловниот простор располага со подрум, приземје, три ката и поткровје.

Подрумот располага со 2 засебни простории.

Приземјето располага со 3 канцеларии, кујна и тоалет.

Првиот кат располага со 4 канцеларии, 3 тоалети и кујна.

Вториот кат располага со 4 канцеларии, 3 тоалети и кујна.

Третиот кат располага со 4 канцеларии, 3 тоалети и кујна.

Поткровјето располага со 2 канцеларии, кујна, остава и тоалет. 

Греењето и ладењето во деловниот простор е регулирано преку централно греење и инвертер клима уреди.

На располагање се три паркинг места пред објектот.

Слободен од 31.12.22.г.

 

Продажен Агент - Ѓурѓица Андонов:

 

Инфо
двор / градина
климатизирано
комплетно опремен
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија