ID5537O
За изнајмување

Деловен простор во близина на Соборен храм

ID5537O
Тип
Деловен простор
Површина
138 m²
Соби
7
Локација
Центар
Цена:
/
За објектот

Се издава деловен простор од 138м2 на одлична локација. Просторот е распореден на 6 канцеларии, голем приемен дел, 3 тоалети и 4 тераси.

Во секоја просторија има клима уред за ладење, градско парно и во цената е вклучено обезбедување и видео надзор 24/7.

На располагање е 1 паркинг место на -1 ниво и налепници од ПОЦ.

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation