ID5525O
За изнајмување

Деловен простор во близина на Скопски саем

ID5525O
Тип
Деловен простор
Површина
380 m²
Локација
Гази Баба
Цена:
/
За објектот

Се издава деловен простор од 382м2 на 2 нивоа од кои:

156м2 приземје, 126м2 на 1 кат и 100м2 магацински простор. 

Деловниот простор располага со централен систем за греење и ладење, контролиран влез, чувар, обезбедување и безбедносен мониторинг. 

Магацинскиот простор 100м2 во склоп на деловниот објект е со 4.5м висина и располага со тоалет и 2 влеза.

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
комплетно опремен
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation