ID5366O
За изнајмување

Деловен простор со сопствена тераса

ID5366O
Тип
Деловен простор
Површина
380 m²
Локација
Центар
Цена
3.000 €
За објектот

Се издава деловен простор на репрезентативна локација во Дебар маало.

Деловниот простор располага со 230м2 на две нивоа поврзани со внатрешни скали, 2 тоалети, канцеларии на второто ниво, 150м2 подрум и 118м2 тераса која може да се користи и како паркинг за 4 возила. 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија