За објектот

Деловен простор за повеќе намени, лоциран на Водно на лесно пристапна локација во непосредна близина од центарот на градот.

Просторот е лоциран на први кат и е со вкупна површина од 111м2 и истиот е поделен на три засебни простории, од кои што една голема отворена просторија и две помали простории и три засебни тоалети. Греењето и ладењето во просторот е решено преку четири инвертер клима уреди. На располагање има бесплатен паркинг околу самата зграда.

Цената за изнајмување на овој простор изнесува 800еур месечно + ДДВ.

Исто така постои можност просторот да се продаде.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Инфо
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија