За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар на прометна локација, погоден за деловно работење, претставништво, изложбен салон или за угостителски намени.

Просторот располага со вкупна површина од 66м2, има дозвола за голема тераса пред самиот простор и истиот може да се пренамени според потребите на клиентот.

Месечната закупнина на просторот изнесува 1000еур месечно, додека пак купопродажната цена изнесува 200.000еур.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија