За објектот

Деловен простор на приземје на одлична локација во станбено-деловен објект во Кисела Вода со вкупна површина од 478м2 и 181м2 магацински дел под објектот.

Просторот може да се купи како инвестиција, бидејќи моментално е изнајмен на закупци на подолг временски период. 

Пред самиот деловен простор на располагање е и отворен паркинг со повеќе паркинг места.

Греењето, ладењето и вентилацијата во објектот се регулирани преку централен систем со плафонски единици.

Во непосредна близина на објектот има повеќе ресторани и кафетерии, аптеки, маркети, образовни институции, амбуланта и други објекти и локали.

Локацијата на деловниот објект е на само 5 минути од Центар и од Аеродром.

 

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија