ID5369O
За изнајмување

Деловен простор на мирна локација

ID5369O
Тип
Деловен простор
Површина
100 m²
Локација
Центар
Цена
450 €
За објектот

На располагање деловен простор за изнајмување на мирна локација на само 3 минути од центарот на Скопје.

Деловниот простор е со големина од 100м2 и располага со една голема просторија и 2 помали канцеларии, чајна кујна и посебен заден влез.

Греењето и ладењето е решено со 3 инвертер клими.

Просторот е погоден за ординација, канцеларии, студио и сл. 

Инфо
двор / градина
климатизирано
опремена кујна
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation