ID5531O
За изнајмување

Деловен простор на атрактивна локација

ID5531O
Тип
Деловен простор
Површина
42 m²
Локација
Центар
Цена
1.000 €
За објектот

Се издава деловен простор на атрактивна локација, во непосредна близина на плоштад Македонија.

Деловниот простор располага со 32м2 отворен простор + 10м2 галерија, адаптиран е за златара со високо ниво на безбедност.

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
опремен
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија