ID4787O
За изнајмување

Деловен простор на атрактивна локација

ID4787O
Тип
Деловен простор
Површина
130 m²
Соби
4
Локација
Центар
Цена
1.200 €
За објектот

На одлична локација во центарот на Скопје овој деловен простор располага со 130м2 и добро распределени 4 простории, 2 тоалета и опремена кујна.

Обезбеден е паркинг простор за 2 возила.

Инфо
2
Гаража
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија