За објектот

Деловни простори за изнајмување на одлична локација во деловна зграда, во непосредна близина на плоштадот.

Деловен простор 504м2 - лоциран на 3ти кат, располага со 11 канцеларии, кујна, тоалети и 3 паркинг места во гаража.

Деловен простор 444м2 - лоциран на 4ти кат, располага со 10 канцеларии, кујна, тоалети и 3 паркинг места во гаража.

Деловен простор 200м2 - лоциран на 1ви кат, располага со 6 канцеларии, кујна, тоалети и 1 паркинг место во гаража.

Деловен простор 120м2 - лоциран на мезанин, располага со отворен простор и 1 паркинг место во гаража.

Постои можност за поставување на реклама на фасадата на зградата, со видливост на плоштад.

Сите деловни простори се изнајмуваат по цена од 15еур/м2.

Во цената се вклучени: 

  • закуп на просторот,
  • сите комунални трошоци (струја, вода, ладење и греење),
  • 24 часовно физичко и мониторинг обезбедување, 
  • две паркинг места  (за кат 3ти и 4ти)
  • хигиена на заедничкиот простор, 
  • комплетно техничко одржување на целиот простор,
  • основно осигурување на целиот простор како и
  • можност за поставување на надворешна реклама на закупениот простор

Во цената не е вклучен 18%ДДВ.

Инфо
24ч контролиран влез
домар / хаусмајстор
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation