За објектот

Се изнајмува деловен простор на атрактивна локација во Центар.

Просторот е лоциран на приземје и располага со вкупна површина од 141м2, како и дворно место од 200м2.

На располагање се две паркинг места.

Греењето во просторот е обезбедено преку топлотна пумпа, односно со подно греење.

Деловниот простор може исто така да се продаде. 

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија