ID2228A
За продавање

Стан во центарот на Белград

ID2228A
Тип
Стан
Површина
100 m²
Соби
4
Локација
Белград
Цена:
/
За објектот
Се продава стан во центарот на Белград, во непосредна близина на храмот Св.Сава. Станот е простран и располага со реновирана дневна соба.
Инфо
кабелска / сателитска тв
интернет / ви-фи
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation