ID2230A
За продавање

Нов стан во Белград

ID2230A
Тип
Стан
Површина:
/
Соби
2
Локација
Белград
Цена:
/
За објектот
Се продава модерно уреден, нов стан во центарот на Белград. Станот располага со дневна соба со нов и модерен мебел и комплетно нова кујна.
Инфо
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation